Trädgårdshjälp Tollarp

Sussis Sten & Trädgård – trädgårdshjälp Tollarp

Oavsett om du vill anlägga en villaträdgård, eller om du vill göra i ordning uteplatsen till din bostadsrätt så kommer du få en tjusig trädgård eller uteplats med hjälp utav oss på Sussis Sten & Trädgård. Bor du i Tollarp och behöver trädgårdshjälp så har du kommit alldeles rätt. Självklart så är det dina önskemål och behov som står i centrum tillsammans med trädgårdens förutsättningar.

Små och stora uppdrag

Med ett tränat öga både för de små detaljerna såväl som för helheten när det kommer till din trädgård ser vi till att ge dig den trädgårdshjälp du är i behov av. Trädgårdsarbeten är något vi verkligen brinner för och vi har kompetens att utföra i stort sett alla slags jobb inom det här området. Således är vi den perfekta firman oavsett om man behöver lite eller mycket hjälp och vi tar oss an uppdrag som tar alltifrån någon timme till flera veckor. Med professionella råd ger vi dig infallsvinklar du inte själv tänkt på. Som sagt så vänder vi oss till privatpersoner men vi är lika mycket en firma för företagare som vill göra det vackert och inbjudande vid företagets rabatter vid entrén.

 

Finplantering

Det är många saker att ta hänsyn till när en trädgård ska förändras. Ingenting missar vi, och och finns till både för att bolla idéer och se till att projektet genomförs till sista spadtaget. Inte den mista vrå eller skrymsle missar vi när genomför en finplantering.

 

Beskärning av buskar och träd/klippning av gräsmattor

Buskar, träd och häckar klipper vi och har möjlighet att transportera bort ris. Kanske har du inte tiden som krävs för att klippa din gräsmatta? Då hjälper vi dig! Ibland har man inte förutsättningarna att klippa sin gräsmatta själv och då kan man vända sig till oss. Anlitar man oss blir det enkelt att erhålla en perfekt klippt gräsmatta, bra om man till exempel ska vara bortrest under en period och vill ge sken av att någon är hemma.

 

Konsultera oss

Du kanske har tänkt att fixa i din trädgård själv, men är osäker på hur du ska göra? Du kan alltid vända dig till oss för att få en utomståendes professionella syn på saken. Vår expertis kan ni lita på, och läs mer om alla våra tjänster här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com