Stensättning Hässleholm

Sussis Sten & Trädgård – stensättning Hässleholm

Vill du som bor i eller i omnejd av Hässleholm vara stensäker på att få ett väl genomfört arbete när det kommer till stensättning? Då ska du utan tvekan vända dig till oss här på Sussis Sten & Trädgård! Oavsett om du vill ha en vacker gångväg i din trädgård eller om du önskar en stenbelagd uteplats så kommer du erhålla professionella resultat med vår hjälp. Vill du få mer information så ska du bara höra av dig till oss. Vårt företag ligger i framkant inom en rad olika områden och det är ganska många olika tjänster som vi erbjuder. Läs gärna mer om vårt tjänsteutbud här.

 

Plattsättning

Plattor och sten är lite som hand i handsken. Kanske är det plattsättning du hellre vill få hjälp med? Oavsett om du skulle vilja få plattor till din garageuppfart, din uteplats, eller kanske till en trappa i trädgården, så kan du lita på oss! Det är egentligen bara fantasin som kan sätta gränser när det kommer till plattor då det går att kombinera material, färger, mönster samt storleken på plattor på hur många sätt som helst. Plattor är lättskött så varför inte göra om en del av trädgården, ta bort en bit av gräsmattan och lägga plattor i stället?

Små & stora jobb

Alla får hjälp av oss. Vi är nämligen av den uppfattningen att alla våra kunder är precis lika viktiga oavsett om det är omfattande hjälp eller endast litet mindre de behöver. Med andra ord åtar vi oss både stora och små uppdrag, vi är tillgängliga för precis alla!

Gratis offert

Om någon av våra tjänster tilltalar dig så vill du förmodligen veta vad det kostar! Vi bjuder alla våra presumtiva kunder på en offert. Du kan sedan tänka igenom i lugn och ro ifall du vill gå vidare och anlita oss eller inte. En offert förpliktigar inte till någonting, det är blott ett kostnadsförslag. Om du har några som helst spörsmål kring våra tjänster så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com