Målare Höör

Sussis Sten & Trädgård – målare Höör

Vad roligt att du funderar på att vända dig till oss! Både privatpersoner och företagare såsom fastighetsägare är varmt välkomna att anlita oss här på Sussis Sten & Trädgård för både utvändig och invändig målning. Söker ni en målare i Höör hoppas vi att vi får hjälpa er! Bland vårt tjänsteutbud så erbjuder vi även tapetsering. Kvaliteten prioriterar vi alltid högst, vilket innebär att vi alltid använder de bästa färgerna som finns på marknaden. Givetvis gör vi ett grundlig förarbete och efter att vi har målat om ska det inte behövas någon ny ommålning på flera år.

ROT-avdraget

Är du en privatperson gäller ROT-avdraget för dig. Om du vill få mer information om detta avdrag kan vi besvara dina frågor kring detta. Slå oss bara en signal eller mejla. Det går även bra att använda kontaktformuläret som du finner på den här sidan.

100 procent nöjda kunder

Ledorden som vi arbetar efter är kvalitet, noggrannhet och perfekta resultat. Alla som vänder sig till oss garanterar vi att de ska bli 100 procent nöjda oavsett om det handlar om något måleriarbete eller någon av de andra tjänsterna som vi erbjuder. Läs mer här om vårt tjänsteutbud. Vi avslutar aldrig ett uppdrag innan kunden är helt nöjd och har erhållit ett perfekt utfört måleri.

 

Kostnadsfri offert

Om ni så önskar så kan vi ge er en offert som inte kostar någonting. Med en offert kan ni sedan i lugn och ro fundera på om ni vill anlita oss eller inte. Om ni har några andra frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er till oss!

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com