Häckklippning Höör

Sussis Sten & Trädgård – häckklippning i Höör

Buskar, träd och häckar klipper vi och har möjlighet att transportera bort ris. Kort och gott så är Sussis Sten & Trädgård det perfekta valet utav företag för alla i Höör som behöver hjälp med häckklippning eller annat trädgårdsarbete.

Kanske har du inte tiden som krävs för att klippa din häck eller så tycker du att det är svårt? Då hjälper vi dig! Ibland har man inte förutsättningarna att klippa sin häck själv och då kan man vända sig till oss. Med vår hjälp blir det enkelt att erhålla en perfekt klippt häck. Vi klipper även gräsmattor, bra om man till exempel ska vara bortrest under en period och vill ge sken av att någon är hemma.

Med ett tränat öga både för de små detaljerna såväl som för helheten när det kommer till din trädgård ser vi till att ge dig den trädgårdshjälp du är i behov av. Vi brinner för trädgårdsarbeten och har kompetensen att utföra i stort sett alla slags jobb inom det här området. Bokstavligt talat så är vi den perfekta firman oavsett om man behöver lite eller mycket hjälp och vi tar oss an uppdrag som tar alltifrån någon timme till flera veckor.

Finplantering

Det är många saker att ta hänsyn till när en trädgård ska förändras. Ingenting missar vi och finns till både för att bolla idéer och se till att projektet genomförs till sista spadtaget. Inte den mista vrå eller skrymsle missar vi när genomför en finplantering.

Trädgårdsanläggning

Det här är verkligen vår specialitet! Oavsett om du vill anlägga en villaträdgård, eller om du vill göra i ordning uteplatsen till din bostadsrätt så kommer du få en tjusig trädgård med våra tjänster. Självklart så är det dina önskemål och behov som står i centrum tillsammans med trädgårdens förutsättningar. Professionella råd och infallsvinklar du inte själv tänkt på får du av oss. Som sagt så vänder vi oss till privatpersoner men vi är lika mycket en firma för företagare som vill göra det vackert och inbjudande vid företagets rabatter vid entrén.

Konsultera oss

Du kanske har tänkt att fixa i din trädgård själv, men är osäker på hur du ska göra? Du kan alltid vända dig till oss för att få en utomståendes professionella syn på saken. Vår expertis kan alla förlita sig på! Läs mer om oss här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com