Altanbyggen Ängelholm

Sussis Sten & Trädgård – vi utför altanbyggen i Ängelholm

Altaner är vi riktigt duktiga på, för vi har byggt många altaner genom tiderna! Med vår hjälp kan alla som vill få en härlig altan, erhålla en, utifrån de önskemål och behov som föreligger. Alla i Ängelholm som vill få hjälp med altanbyggen är välkomna att anlita oss här på Sussis Sten & Trädgård. Vi är nämligen väldigt måna om att kunna förverkliga våra kunders drömmar oavsett om det handlar om altaner eller någonting annat.

Vänder ni er oss till oss för ert altanbygge garanterar vi ett bygge som renderar i en kvalitativt byggd altan som ska vara till glädje och till nytta i många år framöver.

ROT-avdraget

Alla privatpersoner omfattas av ROT-avdraget vilket innebär att en betydande del av arbetskostnaden är avdragsgill. Har ni några frågor angående detta avdrag kan vi som regel svara på dessa då vi är kunniga kring regelverket som har med detta avdrag att göra. Vårt företag erbjuder många olika slags tjänster och om ni vill få veta med om vårt tjänsteutbud kan ni i så fall klicka här.

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss. Är inte kunden nöjd så är inte heller vi nöjda. Allt arbete som vi genomför genomsyras av kvalitet och noggrannhet. Alla altanbyggen som vi genomför, byggs utifrån varje enskild kunds önskemål och behov och vi använder endast byggmaterial av högsta kvalitet. Alla presumtiva kunder bjuder vi dessutom på en offert. Vi ser fram mot att få hjälpa er oavsett om det handlar om en altan eller om någonting annat!

 

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com