Om oss

Vi är ett gift par, Micke och Sussi, som äger och driver Sussis Sten & Trädgård. Vi har tre intressen, vårt hus, trädgården och att fiska, och det återspeglar sig i vår firma. ”Som vi gör hemma gör vi också borta; vi ska vara stolta över slutresultatet!

Vi har alltid gillat att pyssla med det som hör till att äga en fastighet. Man vill ju ha det fint och lättskött. Sussi har haft dessa intressen professionellt i 17 år (förutom fisket som är en fritidsaktivitet). Micke har jobbat med allt från fartyg till flygmotorer, resemontör till bussbyggare.

Vi startade 2010 då vi såg ett behov av det som vi är intresserade av, och det är kul om man kan få jobba med det som man gillar. Eftersom vi även gillar att måla hus och bygga trädäck så har vi även detta som alternativ på vilka uppdrag vi tar oss an. Plattsättningar har vi gjort hemma och erbjuder även detta. Vi är en liten aktör på marknaden som satsar på kvalitet och noggrannhet och 100 procent nöjda kunder.

Vi utför bland annat plattsättning, byggnation av trädäck, trädgårdsarbeten, hustvätt och både invändig och utvändig husmålning, Vid behov byter vi klädselbrädor före målning. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till vår firma!

Vi utför: Plattsättningar, Trädgårdsarbeten, Hustvätt och Husmålning, Byte av klädselbrädor vid behov före målning, Målning inomhus, Byggnation av trädäck.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Sussis Sten & Trädgård HB

Äljalt 4108
282 93 Röke

0705-84 63 67 & 0705846366
sussis.stenotradgard@telia.com